Υπηρεσίες

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Οι άνθρωποι μας, γνώστες του perfect serve, διαχειρίζονται με τον επακαλύτερο τρόπο την εκδήλωση σας από την πρώτη επαφή μέχρι το τελευταίο ποτήρι κρασί. Ο ειδικός σύμβουλος εστίασης, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές που ταιριάζουν ιδανικά στις ανάγκες σας.

deksioseis1 deksioseis2 deksioseis3

Επαγγελματικές Δεξιώσεις

Το συγκρότημα διαθέτει αίθουσες εκδηλώσεων οι οποίες μπορούν να καλύψουν απόλυτα κάθε είδους δεξίωση από 2 (private dining) έως 260 άτομα.

Με γνώμονα το μεράκι και την αγάπη για την μαγειρική τέχνη το catering “Φρόντζου Πολιτεία” μπορεί να σας ταξιδέψει στη μαγεία των γεύσεων και της εξυπηρέτησης και να σας προσφέρει μια άψογη επαγγελματική δεξίωση catering σε μπουφέ ή σερβιριζόμενο.

deksioseis1 deksioseis2 deksioseis3

Ειδικές Υπηρεσίες

Catering Φρόντζου Πολιτεία - Ειδικές Υπηρεσίες
Το catering «Φρόντζου Πολιτεία» μπορεί να παρέχει και ιδιαίτερες υπηρεσίες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας στο πλοίο «ΕΝ ΠΛΩ» στην λίμνη. Κοινωνικές εκδηλώσεις (γενέθλια, γάμος, βάπτιση) παιδικά parties, επέτειοι κλπ από 2 έως 120 άτομα μπορούν να γίνουν μια μοναδική εμπειρία εν πλω.

Ειδικοί συνεργάτες διακόσμησης μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη διακόσμηση ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης προσωπικού δείπνου (private dining) σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο επιλογής σας.

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Προγραμματίστε έγκαιρα την εκδήλωση σας συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος και ο ειδικός σύμβουλος εστίασης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

captcha

Connect with Us

Contact Us

Τηλ: 26510 21011, 25495
Fax: 26510 21012
Κάντε την κράτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας