Σχετικά με εμάς

Φιλοσοφία

Η βασική μαγειρική φιλοσοφία μας, στηρίζεται στην παραδοσιακή τοπική κουζίνα με δημιουργικές πινελιές και παρεμβάσεις που χαρακτηρίζουν τα πιάτα.
Ο συνδυασμός των πατροπαράδοτων ηπειρώτικων συνταγών, της μεσογειακής διατροφής και των αγνών τοπικών προϊόντων και βοτάνων, αναμορφώνουν το τελικό προϊόν δημιουργώντας πρωτότυπα και ευφάνταστα πιάτα, αναδεικνύοντας την ποιότητα, τη γεύση αλλά και την αισθητική.
Σε αρκετές συνταγές είναι εμφανής η επιρροή από την ανεξάντλητη -γευστικά- πολίτικη κουζίνα. Μια κουζίνα για όλες τις εποχές του χρόνου.
Παραδοσιακά Πιάτα που παρασκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους ξαφνιάζουν ευχάριστα με την εικόνα τους ενώ παράλληλα ξυπνούν γευστικές μνήμες του παρελθόντος που σε ταξιδεύουν σε ένα παιχνίδι γεύσης και φαντασίας.

Φιλοδοξούμε να επαναπροσδιορίσουμε με επιτυχία την ηπειρωτική διατροφική κουλτούρα, με δημιουργική κουζίνα που περιλαμβάνει στοιχεία της πολίτικης κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής.
Η διαρκής αναζήτηση συνδυασμών και γεύσεων και η έμφαση στα εποχιακά προϊόντα, εξελίσσουν και ανανεώνουν συχνά το μενού (κάθε 3 μήνες).

  • Αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες.
  • Σύγχρονος και πιστοποιημένος εξοπλισμός που εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και τη διατήρηση της άριστης ποιότητας έως τη στιγμή της κατανάλωσης.
  • Εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πολιτική Ποιότητας

Catering Φρόντζου Πολιτεία - Πολιτική Ποιότητας Σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετής συνεργασία με τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή αποθήκευση των πρώτων υλών. Η μεταφορά των εδεσμάτων γίνεται με πιστοποιημένα ιδιόκτητα οχήματα, για να έχουμε τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο από την παρασκευή μέχρι την κατανάλωσή τους.

Πιστοποιήσεις

Catering Φρόντζου Πολιτεία - Δεξιώσεις Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO22000:2005 (HACCP). Ο σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν αποτελεί διαβεβαίωση ότι κάθε γεύμα είναι κορυφαίας ποιότητας. Οι εργαζόμενοι τηρούν πιστά και εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής 93/43 ΕΟΚ.

Connect with Us

Contact Us

Τηλ: 26510 21011, 25495
Fax: 26510 21012
Κάντε την κράτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας